Perkant uz 45€ lūpų balzamas dovanų!
Previous
Previous Product Image

Sebumą balansuojantis veido kremas

45,00 
Next

Giliai drėkinantis veido kremas

45,00 
Next Product Image

Veido kremas jautriai odai

45,00 

Veido kremas jautriai odai

45,00 

(1 customer review)

Šis švelnaus ramunėlių kvapo kremas yra skirtas jautriai veido odai. Labai lengvos tekstūros kremas yra praturtintas vitaminais ir flavonoidais, kurie raminančiai veikia mūsų odą.

Paskubėkite! sandėlyje liko tik 32.
Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą
SKU: VKJO Categories: ,

Description

Šis švelnaus ramunėlių kvapo kremas yra skirtas jautriai veido odai. Labai lengvos tekstūros kremas yra praturtintas vitaminais ir flavonoidais, kurie raminančiai veikia mūsų odą. Didelis vitamino E kiekis padeda atstatyti odos elastingumą, saugo ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir sulėtina odos senėjimo procesus. Kremas yra praturtintas vokiškų ramunėlių ekstraktu bei eteriniu aliejumi, kurių dėka yra pagerinama kraujotaka kapiliaruose, sumažinamas odos paraudimas ir sudirgimas. Kremas gali būti naudojamas ir paakių šviesinimui.

Abrikosų kauliukų aliejus vienas iš galingiausių natūralių antioksidantų, padedantis kovoti su laisvaisiais radikalais. Puikiai drėkina ir minkština odą. Aliejuje esančios medžiagos gaivina ir stangrina odą, palaiko jos sveiką išvaizdą, gražią spalvą, elastingumą.

Ramunėlių aliejus puikiai ramina ir gaivina odą, turi sutraukiamąjį ir minkštinamąjį poveikį. Ramunėlių aliejus mažina paraudimus ir alergines reakcijas. Yra turtingas flavonoidais, kurie pasižymi antioksidacinėmis savybėmis.

Germaniškų ramunėlių eterinis aliejus tai vienas švelniausių, „minkščiausių“ eterinių aliejų. Skatina odos regeneraciją, mažina tinimą, gaivina, ramina ir lygina jautrią ir sausą odą, panaikina odos paraudimą, suerzinimą. Aliejuje itin gausu terpeno farnezeno ir α-bisabololo oksido, gerinančio odos kapiliarų kraujotaką ir apykaitos procesus.

Germaniškų ramunėlių ekstraktasramina, regeneruoja, minkština odą, gerina jos kraujotaką.

Pantenolis (Vit B) drėkina, ramina, mažina odos sudirginimą.

Tocoferolis (Vit.E ) lėtina senėjimo procesus.

 

Naudojimas: pagal poreikį, arba ryte ir vakare. Geriausiai naudoti ant švarios, drėgnos odos.

Kremas tinka visų tipų odai, ypač jautriai. Nenaudokite jei esate alergiškas bent vienam sudėties ingridientui. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti alergijos testą. Laikyti sausoje, tamsioje, vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: Nymphaea Flos MB, Lietuva

www.nymphaeaflos.com

Ingredientai: Chamomilla recutita flower water (German chamomille floral water, Vokiškų vaistinių ramunių hidrolatas), Helanthus annuus seed oil, Bellis perennis flower oil, Tocopherol (Daisy macerated oil,  Vaistinių ramunėlių aliejus), Prunus armeniaca kernel oil (Apricot seed oil, Abrikosų kauliukų aliejus), Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate, Simmonsia chinensis seed oil, Chamomilla recutita flower extract (Chamomille CO2 extract, Vokiškų ramunėlių ekstraktas), Tocoferol (Vitaminas E), Aqua, D-Panthenol (D-Panthenol, Vitaminas B5), Sodium benzoate, Potassium sorbate, Chamomilla recutita flower oil (German chamomille e.o., Vokiškų ramunėlių e.a.), Lactic acid (Pieno rugštis)

 

 

Visi produktai, sudėtyje turintys vandens, yra ištirti laboratorijoje ir turi tai įrodančius dokumentus. Galiojimo laikas – 6 mėn., jį rasite ant produktų.

Kremas yra ištirtas laboratorijoje ir turi tai įrodančius dokumentus. Galiojimo laiką rasite ant produkto.

1 review for Veido kremas jautriai odai

  1. Eva

    Turint jautrią veido odą labai svarbu išsirinkti tinkamas priemones. Dėl šio kremo nelieka abejonių. Pritaikytas jautriai odai,pamaitina ir glotnina veidą.

Add a review

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekių katalogas

Socialiai atsakingi

Skiriame 5% paramą

Kiekvieną mėnesį skiriame 5% paramą Pal. kun. Mykolo Sapočkos hospisui nuo parduotuvės pajamų už pardavimus.

Nymphaeaflos.com © 2024.Visos teisės saugomos

Sukurta: Sharklinker

Pirkinių krepšelis

0
image/svg+xml

Prekių krepšelyje nėra.

Continue Shopping