Perkant uz 45€ lūpų balzamas dovanų!
Previous
Previous Product Image

Visapusiškai sveikų plaukų aliejinis serumas

54,00 
Next

Sebumą balansuojantis veido kremas

45,00 
Next Product Image

Maitinantis kremas - kaukė suglebusiai odai

52,00 

Maitinantis kremas – kaukė suglebusiai odai

52,00 

(4 customer reviews)

Šis kremas yra sukurtas naudojant vieną seniausių aliejų – šaltalankių. Pastarasis yra itin vertinamas dėl savo gydomųjų savybių. Naudojant kremą regeneruojamas pažeistas epidermis, skatinamas epidermio ląstelių dalijimasis ir atsinaujinimas.

Paskubėkite! sandėlyje liko tik 8.
Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą
SKU: MKKO Categories: ,

Description

Šis kremas yra sukurtas naudojant vieną seniausių aliejų – šaltalankių. Pastarasis yra itin vertinamas dėl savo gydomųjų savybių. Šaltalankių aliejus yra turtingas vitaminais A,C,E,K,B, mikroelementais, poli- ir mono- rūgštimis, todėl kremas pagerina odos būklę, ją skaistina, ramina sudirgusia ir išbertą odą, mažina kapiliarų išsiplėtimą, drėkina ir maitina ją, atstato elastingumą (70% teigiamų atsiliepimų), sumažina smulkias raukšleles (70% teigiamų atsiliepimų), apsaugo nuo laisvųjų radikalų bei saulės UV spindulių. Jis yra praturtintas šaltalankių bei medetkų ekstraktais bei dideliu kiekiu vitamino B, kurie greitai pagerins suglebusios odos būklę. Naudojant kremą regeneruojamas pažeistas epidermis, skatinamas epidermio ląstelių dalijimasis ir atsinaujinimas. Dėl didelio karotinoidų kiekio šaltalankių aliejuje kremas yra oranžinės spalvos ir gali suteikti lengvą atspalvį odai.   

Šaltalankių uogų aliejus gerina ir skatina odos gijimą, ramina sudirgusią, išbertą odą, mažina kapiliarų išsiplėtimą, drėkina, skatina odos regeneraciją ir suteikia jai elastingumo, padeda gydyti ir užkirsti kelią spuogams. Dėl aliejuje esančių komponentų, jis gerai minkština ir atjaunina, švelnina, drėkina ir maitina odą.

Medetkų fitolis išsaugo odos šviežumą, apsaugo ją nuo išsausėjimo ir sumažina dėl saulės spindulių poveikio susidariusias raukšleles. Mažina odos pažeidimus  žaizdas, randus, nudegimus, uždegimus ir kitus pažeidimus, veikia tonizuojančiai, raminančiai. Tai veiksminga pagalba audinių regeneracijai.

Migdolų aliejus padeda išvengti ankstyvų raukšlių, inkštirų, spuogų, drėkina ir maitina odą. Vitaminas F reguliuoja sebumo išsiskyrimą ir stabdo porų plėtimąsi. Jo minkštinančios, raminančios, maitinančios savybės pagerina odos būklę.

Pantenolis (Vitaminas B5) tonizuoja odą, apsaugo nuo uždegimų, drėkina, suteikia minkštumo ir stangrumo. Ramina sudirgintą odą, regeneruoja pažeistą epidermį ir apsaugo odą nuo pleiskanojimo.

Tokoferolis (Vitaminas E) saugo ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio, drėkina odą, lėtina senėjimo procesus, skatina organizmo audinių atsinaujinimą.

Rozmarinų CO2 ekstraktaspagerina suglebusios odos būklę. Rozmarinų ekstraktas turi stiprių antioksidacinių, antimikrobinių ir priešuždegiminių savybių.

Medetkų ekstraktas skirtas negyjančių žaizdų, nudegimų, nušalimų, išbėrimų gydymui, taip pat  dermatitų, furunkulų, inkštirų gydimui.

Šaltalankių sėklų aliejus padeda gydant nudegimus, įpjovimus, žaizdas, saulės sukeltus nudegimus, bėrimus ir kitų tipų odos pažeidimus. Naudojant šaltalankių aliejų lėtėja senėjimo požymiai.

Šaltalankių ekstraktas CO2 ekstraktasskatina odos regeneraciją, lėtina senėjimo procesus rekomenduojamas odai su išsiplėtusiais kapiliariais.

Medetkų tagetes e.a. – pasižymi antiseptiniu, priešuždegiminiu, minkštinamuoju, baktericidiniu poveikiu, giliai maitina ir atjaunina odą. Suteikia malonų aromatą.

 

Naudojimas: pagal poreikį, arba ryte ir vakare. Taip pat šį kremą galima naudoti ir kaip kaukę – palaikyti iki 30 min. ir nuvalyti. Geriausiai naudoti ant švarios, drėgnos odos.

Kremas tinka visų tipų odai. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti alergijos testą. Nenaudokite jei esate alergiškas bent vienam sudėties ingredientui, taip pat kremas netinka nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti sausoje, tamsioje, vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: Nymphaea Flos MB, Lietuva

www.nymphaeaflos.com


Ingredientai: Aqua (Water, Vanduo), Hyppophae rhamnoides fruit oil (Sea bucktorn pulp oil, Šaltalankių uogų aliejus), Prunus amygdalus dulcis oil (Sweet almond oil, Saldžiųjų migdolų aliejus), Hellianthus annusseed oil, Calendula officinalis flower extract, Tocopherol (Marygold oil, Medetkų aliejus), Cetearyl wheat straw glycosides and cetearyl alcohol (Xyliance), Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate (Olivem 1000), Simmondsia chinensis seed oil, Calendula officinalis flower extract (Calendula CO2extract, Medetkų ekstraktas), Dlpanthenol (provitamin B5), Tocoferol Helianthus annuus seed oil (Vitamin E), Hippophae rhamnoides seed oil (Sea bucktorn seed oil, Šaltalankių sėklų aliejus), Hippophae rhamnoides fruit extract, Helianthus annuus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf extract (Sea buckthorn pulp CO2 extract, Šaltalankių vaisių extraktas), Sodium benzoate, Potassium sorbate, Lactic acid (Pieno rugštis), Tagetes minuta flower oil( Marygold tagetes e.o, Medetkų žiedų e.a.).

 

 

Visi produktai, sudėtyje turintys vandens, yra ištirti laboratorijoje ir turi tai įrodančius dokumentus. Galiojimo laikas – 6 mėn., jį rasite ant produktų.

Kremas yra ištirtas laboratorijoje ir turi tai įrodančius dokumentus. Galiojimo laiką rasite ant produkto.

4 reviews for Maitinantis kremas – kaukė suglebusiai odai

  1. Avelina

    Puikus produktas veido būklei pagerinti. Vertas dėmesio. Greitai ir efektyviai padaro stebuklus be jokių intervencijų.

  2. Onutė

    Kremas po kurio iš tiesų matosi poveikis. Labai patinka!

  3. Gražina

    Oda jaučiasi pailsėjusi po šio kremo naudojimo.
    Patinka. rekomenduoju.

  4. Loreta

    Kaip mano veidui patinka šis kremas-kaukė! Oda ryte būna pastebimai atsigavusi. Nė viena iki šiol bandyta priemonė tokio efekto nedavė. Ir sudėtis labai gera – nėra kenksmingų priedų, kas man labai svarbu.

Add a review

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekių katalogas

Socialiai atsakingi

Skiriame 5% paramą

Kiekvieną mėnesį skiriame 5% paramą Pal. kun. Mykolo Sapočkos hospisui nuo parduotuvės pajamų už pardavimus.

Nymphaeaflos.com © 2024.Visos teisės saugomos

Sukurta: Sharklinker

Pirkinių krepšelis

0
image/svg+xml

Prekių krepšelyje nėra.

Continue Shopping