Perkant uz 45€ lūpų balzamas dovanų!
Previous
Previous Product Image

Veido serumas kovojantis su laisvaisiais radikalais

54,00 
Next

Nagų aliejus

42,00 
Next Product Image

Lūpų balzamas su alaviju

12,00 

Lūpų balzamas su alaviju

12,00 

(2 customer reviews)

Dėl šio balzamo sudėtyje esančių Aloe Vera bei alyvuogių sviesto jūs labai greitai pajausite jo poveikį lūpų odai – jos bus pamaitintos ir sudrėkintos, pradings sausumo pojūtis.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą
SKU: LBSA Categories: ,

Description

Dėl šio balzamo sudėtyje esančių Aloe Vera bei alyvuogių sviesto jūs labai greitai pajausite jo poveikį lūpų odai – jos bus pamaitintos ir sudrėkintos, pradings sausumo pojūtis. Dėl alyvuogių aliejuje esančio didelio kiekio vitamino A bei kitų antioksidantų lūpų oda yra apsaugota nuo įvairių išorinių aplinkos veiksnių. Lūpos nesulimpa. Tinka vaikams. Yra kelių skonių – mėtų, vanilės  ir obuolių.

INGREDIENTAI:

MėtaCera Alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos Nucifera (Coconut Oil, Kokosų sviestas), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera sviestas), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (and) Hydrogenated Olive Oil (Alyvuogių sviestas), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Alyvuogių aliejus), Ricinus communis seed oil (virgin) (Castor oil, Ricinų aliejus), Spearmint flavor -citronellol, limonene (Mėtų kvapas)

VanilėCera Alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos Nucifera (Coconut Oil, Kokosų sviestas), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera sviestas), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (and) Hydrogenated Olive Oil (Alyvuogių sviestas), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Alyvuogių aliejus), Ricinus communis seed oil (virgin) (Castor oil, Ricinų aliejus), Vanilla flavor (Vanilės kvapas)

ObuolysCera Alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos Nucifera (Coconut Oil, Kokosų sviestas), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera sviestas), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (and) Hydrogenated Olive Oil (Alyvuogių sviestas), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Alyvuogių aliejus), Ricinus communis seed oil (virgin) (Castor oil,Ricinų aliejus), Apple flavor (Obuolių kvapas) 

Lūpos dažniausiai išsausėja dėl įvairių aplinkos veiksnių, pavyzdžiui, vėjo, saulės, nepakankamos priežiūros arba netinkamų priemonių, kurios tik blogina padėtį. Daugeliui lūpos džiūsta šaltu, vėjuotu oru, taip pat šviečiant ryškiai saulei, todėl dar prieš atsirandant lūpų išsausėjimui ir suskeldėjimui pasirūpinkite, kad jos būtų sudrėkintos natūraliu lūpų balzamu. Ypatingai svarbu apsaugoti lūpas patepant jas balzamu prieš einant į lauką tam, kad apsaugotumėte jas nuo žalingo aplinkos poveikio. Suskeldėjusios lūpos ženklas, kad jūsų organizmui trūksta skysčių. Sutrūkinėję lūpų kampučiai rodo, kad organizme trūksta A arba B grupės vitaminų. Dėl vitaminų trūkumo lūpos gali pradėti ne tik sausėti, bet ir šerpetoti bei trūkinėti.

Bičių vaškasdrėgmės odoje „užrakintojas“ praturtina aliejaus mišinius, padidina balzamo efektyvumą ir teikiamą apsaugą lūpoms.

Ricinų aliejus padeda išlaikyti odos drėgmę apsaugodamas ją nuo vandens praradimo per išorinį odos sluoksnį. Dėl šių savybių ricinos aliejus yra ypač vertingas lūpoms, mat suformuoja apsauginę plėvę ir saugo nuo išdžiūvimo, šerpetojimo. Rekomenduojame naudoti kaip lūpų kaukę nakčiai ir užsitepti jo prieš einant miegoti. Jo dėka naudojant lūpų balzamą lūpos nesulimpa.

Aloe vera sviestasmaitinina ir drėkinina lūpų odą.

Alyvuogių aliejuspadės sudrėkinti odą, apsaugos ją nuo išsausėjimo, malšins uždegimus ir suteiks sveiką spindesį. Alyvuogių aliejuje yra gausu vitamino E ir A – antioksidantų, kurie padeda ląstelėms atsinaujinti ir apsaugo lūpų odą nuo įvairių neigiamų išorinių aplinkos veiksnių, tokių kaip kenksmingi ultravioletiniai saulės spinduliai ar žvarbus vėjas, šaltis, užterštumas. 

Alyvuogių sviestas natūralus drėkiklis, odoje užrakinantis lūpų balzame esančius aliejus.

 

Naudojimas: pagal poreikį.

Nenaudokite jei esate alergiškas bent vienam sudėties ingridientui. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti alergijos testą. Laikyti sausoje, tamsioje, vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: Nymphaea Flos MB, Lietuva

Galiojimo laikas: žiūrėkite ant produkto.

www.nymphaeaflos.com 

Additional information

Balzamo skonis

Bekvapis, Mėtinis, Vanilinis, Obuolių

2 reviews for Lūpų balzamas su alaviju

  1. Eva

    Rekomenduoju!
    Lūpos ilgai išlieka priidrėkintos.

  2. Bozena

    Vienas geriausių atrastų lūpų balzamų! Kas džiugina, kad tinka ir vaikams. Rekomenduoju

Add a review

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekių katalogas

Socialiai atsakingi

Skiriame 5% paramą

Kiekvieną mėnesį skiriame 5% paramą Pal. kun. Mykolo Sapočkos hospisui nuo parduotuvės pajamų už pardavimus.

Nymphaeaflos.com © 2024.Visos teisės saugomos

Sukurta: Sharklinker

Pirkinių krepšelis

0
image/svg+xml

Prekių krepšelyje nėra.

Continue Shopping