Perkant uz 45€ lūpų balzamas dovanų!
Previous
Previous Product Image

Giliai drėkinantis veido kremas

45,00 
Next

Lūpų balzamas su šaltalankiais

12,00 
Next Product Image

Lūpų balzamas su kakavos ir kavos sviestais

12,00 

Lūpų balzamas su kakavos ir kavos sviestais

12,00 

(2 customer reviews)

Jeigu norite išbandyti kakavos ir kavos pupelių sviestų poveikį jūsų lūpų odai ir gražinti joms šilko švelnumą, tai šis lūpų balzamas yra skirtas jums. Šie sviestai, kaip ir ricinų aliejus bei bičių vaškas dėl savo savybių puikiai saugo lūpų odą nuo išsausėjimo, maitina ją, minkština ir švelnina  bei natūraliai apsaugo nuo saulės spindulių, šalčio, vėjo, žalingo taršos poveikio.

Pridėti į norų sąrašą
Pridėti į norų sąrašą
SKU: LPKK Categories: ,

Description

Jeigu norite išbandyti kakavos ir kavos pupelių sviestų poveikį jūsų lūpų odai, tai šis balzamas yra skirtas būtent jums! Šie sviestai, kaip ir ricinų aliejus bei bičių vaškas, dėl savo savybių puikiai saugo lūpų odą nuo išsausėjimo, maitina ją, minkština ir švelnina bei apsaugo nuo saulės spindulių, šalčio, vėjo, žalingo taršos poveikio. Lūpos bus apsaugotos nuo išdžiūvimo. Nesulimpa. Tinka vaikams. Yra kelių skonių – karamelės, kokoso, cinamono, vanilės ir kavos.

Ingredientai:

Kokosas: Cera alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos nucifera (Coconut oil, Kokosų sviestas), Theobroma cocao (Cocao butter, Kakavos sviestas), Coffea arabica (Coffee bean butter, Kavos sėklų sviestas), Ricinus communis seed oil (Castor seed oil, Ricinos aliejus), Prunus armeniaca kernel oil (Apricot seed organic oil, Abrkosų kauliukų organinis aliejus), Coconut flavour (Kokoso kvapas)

Cinamonas: Cera alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos nucifera  (Coconut oil, Kokosų sviestas), Theobroma cocao (Cocao butter, Kakavos sviestas), Coffea arabica (Coffee bean butter, Kavos sėklų sviestas), Ricinus communis seed oil (Castor seed oil, Ricinos aliejus), Prunus armeniaca kernel oil (Apricot seed organic oil, Abrkosų kauliukų organinis aliejus), Cinamon flavour (Cinamono kvapas)

Kava: Cera alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos nucifera (Coconut oil, Kokosų sviestas), Theobroma cocao (Cocao butter, Kakavos sviestas), Coffea arabica (Coffee bean butter, Kavos sėklų sviestas), Ricinus communis seed oil (Castor seed oil, Ricinos aliejus), Prunus armeniaca kernel oil (Apricot seed organic oil, Abrkosų kauliukų organinis aliejus), Coffee CO2 extract, Coffee flavour (Kavos CO2 ekstraktas, Kavos kvapas)

Vanilė: Cera alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos nucifera (Coconut oil, Kokosų sviestas), Theobroma cocao (Cocao butter, Kakavos sviestas), Coffea arabica (Coffee bean butter, Kavos sėklų sviestas), Ricinus communis seed oil (Castor seed oil, Ricinos aliejus), Prunus armeniaca kernel oil (Apricot seed organic oil, Abrkosų kauliukų organinis aliejus), Vanilla flavour (Vanilės kvapas)

Karamėlė: Cera alba (Bee wax, Bičių vaškas), Cocos nucifera  (Coconut oil, Kokosų sviestas), Theobroma cocao (Cocao butter, Kakavos sviestas), Coffea arabica (Coffee bean butter, Kavos sėklų sviestas), Ricinus communis seed oil (Castor seed oil, Ricinos aliejus), Prunus armeniaca kernel oil (Apricot seed organic oil, Abrkosų kauliukų organinis aliejus), Salted caramel (Karamėlės kvapas)

Lūpos dažniausiai išsausėja dėl įvairių aplinkos veiksnių, pavyzdžiui, vėjo, saulės, nepakankamos priežiūros arba netinkamų priemonių, kurios tik blogina padėtį. Daugeliui lūpos džiūsta šaltu, vėjuotu oru, taip pat šviečiant ryškiai saulei, todėl dar prieš atsirandant lūpų išsausėjimui ir suskeldėjimui pasirūpinkite, kad jos būtų sudrėkintos natūraliu lūpų balzamu. Ypatingai svarbu apsaugoti lūpas patepant jas balzamu prieš einant į lauką tam, kad apsaugotumėte jas nuo žalingo aplinkos poveikio. Suskeldėjusios lūpos ženklas, kad jūsų organizmui trūksta skysčių. Sutrūkinėję lūpų kampučiai rodo, kad organizme trūksta A arba B grupės vitaminų. Dėl vitaminų trūkumo lūpos gali pradėti ne tik sausėti, bet ir šerpetoti bei trūkinėti.

Bičių vaškasdrėgmės odoje „užrakintojas“ praturtina aliejaus mišinius, padidina balzamo efektyvumą ir teikiamą apsaugą lūpoms.

Ricinų aliejus padeda išlaikyti odos drėgmę apsaugodamas ją nuo vandens praradimo per išorinį odos sluoksnį. Dėl šių savybių ricinos aliejus yra ypač vertingas lūpoms, mat suformuoja apsauginę plėvę ir saugo nuo išdžiūvimo, šerpetojimo. Rekomenduojame naudoti kaip lūpų kaukę nakčiai ir užsitepti jo prieš einant miegoti.

Kokosų aliejusminkština ir maitina lūpų odą. Tai puiki priemonė apsaugoti jas nuo šerpetojimo. Šis aliejus turi SPF apsaugą, todėl ne tik drėkina ir maitina odą, bet ir padeda ją apsaugoti nuo žalingo saulės poveikio. 

Kakavos sviestas turtingos tekstūros ir intensyvaus šokolado aromato šviesus kakavos sviestas labai tinka lūpų balzamams ir yra naudojamas siekiant minkštinti, drėkinti ir maitinti bei apsaugoti lūpų odą nuo žalingo saulės poveikio. Ypač tinka išsausėjusios, šiurkščios odos priežiūrai. Jo sudėtyje gausu riebiųjų rūgščių ir  vitamino E.

Kavos pupelių sviestas švelnios tekstūros, minkštos, lengvai besitepančios konsistencijos sviestas, kuriame yra didelis kiekis kofeino, antioksidantų bei polifenolių, leidžiančių išlaikyti drėgmę odoje. Šis ingridientas efektyviai drėkina ir švelnina lūpų odą. 

Abrikosų kauliukų organinis aliejusminkština odą. Formuoja normalų odos lipidų barjerą. Drėkina išsausėjusią odą.

Naudojimas: pagal poreikį.

Nenaudokite jei esate alergiškas bent vienam sudėties ingridientui. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti alergijos testą. Laikyti sausoje, tamsioje, vėsioje vietoje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: Nymphaea Flos MB, Lietuva

Galiojimo laikas: žiūrėkite ant produkto.

www.nymphaeaflos.com 

Additional information

Balzamo skonis

Bekvapis, Karamelės, Kokosų, Cinamono, Kavos

2 reviews for Lūpų balzamas su kakavos ir kavos sviestais

  1. Avelina

    Visada ir visur nešiojuos šį lūpų balzamą. Pirma pagalba – sausos ir suskerdėjusioms lūpoms. Po šio lūpo balzamo lūpos išlieka pridrėkintos ir švelnios. O ir kvapas nuostabus.. rekomenduoju!

  2. Ana Dragun

    Amazing product!
    I have always had dry lips.
    Started using this Lip Balm a month ago and my lips look healthy and soft now.
    I love the smell of coffee as well.
    Can’t recommend this product enough!! It is a definite must in my daily self care routine now!!

Add a review

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekių katalogas

Socialiai atsakingi

Skiriame 5% paramą

Kiekvieną mėnesį skiriame 5% paramą Pal. kun. Mykolo Sapočkos hospisui nuo parduotuvės pajamų už pardavimus.

Nymphaeaflos.com © 2024.Visos teisės saugomos

Sukurta: Sharklinker

Pirkinių krepšelis

0
image/svg+xml

Prekių krepšelyje nėra.

Continue Shopping